fbpx

Om mig

A

Om mig

Jeg er folketingskandidat opstillet i Nordsjællands storkreds.

Jeg er ufaglært, og min entré på arbejdsmarkedet skete i en tidlig alder, da jeg som 16 årig fik job på fuld tid i en industrivirksomhed. I dag arbejder jeg på 24. år i et softwarefirma, hvor jeg gennem årene har beskæftiget mig med mange forskellige opgaver indenfor IT.

Jeg har altid været meget politisk interesseret og en aktiv samfundsdebattør, men det var først da Alternativet kom på banen, at jeg omsider fandt et parti, jeg virkelig følte kaldte på mig.

Jeg prøver at give min mening til kende som debattør i det digitale univers, især på de sociale medier, og politisk fokuserer jeg primært på den grønne dagsorden såvel som velfærdsområdet, herunder især kampen mod social og økonomisk ulighed. Desuden har jeg også stor fokus på dagsordenen om den personlige frihed, hvor jeg gerne så, at danskerne i langt højere grad bestemte mere over deres eget liv.

Engagement

Jeg finder stor glæde i at involvere mig, både i politisk såvel som frivilligt arbejde, og herunder kan du se, hvilke tillidshverv og foreningsmedlemsskaber jeg gennem de sidste år har været involveret i.

Medlem af Miljørådet i Furesø kommune
Medlem af IT-politisk udvalg hos min fagforening Prosa
Medlem af Integrationsrådet Furesø kommune
Bestyrelsesmedlem Boligselskabet Farumsødal
Tidligere bestyrelsesmedlem for Medicinsk Cannabis Forening
Medlem af Danmarks Naturfredningsforening
Medlem af Natteravnene i Furesø
Medstifter af og medlem af bestyrelsen for Foreningen for Legalisering af Cannabis

%d bloggers like this: