fbpx

Om mig

Om mig

Jeg hedder Allon Hein Sørensen, og jeg er formand for Alternativet i Furesø. I 2015 var jeg sammen med andre gode lokale kræfter med til at starte Alternativet op her i kommunen.

Jeg er spidskandidat til kommunalbestyrelsen i Furesø kommune, og var i 2019 folketingskandidat for Alternativet i Nordsjællands storkreds. Jeg sidder pt. i storkredsens bestyrelse såvel som storkredsens kandidatudvalg.

Jeg prøver at give min mening til kende som blogger og debattør i det digitale univers, især på de sociale medier. Politisk fokuserer jeg primært på den grønne dagsorden såvel som velfærdsområdet.

Min entré på arbejdsmarkedet skete i en tidlig alder, da jeg som 16 årig fik job på fuld tid i en industrivirksomhed. I dag arbejder jeg på 24. år i et softwarefirma, hvor jeg gennem årene har beskæftiget mig med mange forskellige opgaver indenfor IT. Jeg har også mange års spændende erfaring med iværksætteri og det at være selvstændig i IT branchen.

Engagement

Jeg finder stor glæde i at involvere mig, både politisk såvel som frivilligt. Herunder kan du se, hvilke tillidshverv og foreninger jeg gennem de sidste år har været involveret i.

  • Medlem af IT-politisk udvalg hos min fagforening Prosa
  • Medlem af Integrationsrådet Furesø kommune
  • Medlem af Miljørådet i Furesø kommune
  • Bestyrelsesmedlem Boligselskabet Farumsødal
  • Bestyrelsesmedlem hos Medicinsk Cannabis Forening
  • Medlem af Danmarks Naturfredningsforening
  • Medlem af Natteravnene i Furesø
  • Medstifter af og medlem af bestyrelsen for Foreningen for Legalisering af Cannabis

Jeg har altid været politisk interesseret og en aktiv samfundsdebattør, men det var først da Alternativet kom på banen, at jeg omsider fandt et parti, jeg virkelig følte kaldte på mig.

Efter at have startet lokalforening Furesø op, indså jeg, at politik var noget, jeg gerne ville bruge mere tid på. Det ønske har jeg så rigeligt fået opfyldt nu, hvor jeg bruger en stor del af min fritid på det.

%d bloggers like this: