fbpx

Landspolitik

I Folketinget vil jeg arbejde for:

DEN GRØNNE DAGSORDEN
At få sat turbo på den grønne omstilling er en bunden opgave. Den nuværende energikrise har om noget vist os, at vi hurtigst muligt skal gøre os uafhængige af alle former for fossilt brændsel – herunder gas fra Rusland. I stedet skal vi kun bruge 100% bæredygtige energikilder. Ligeledes skal vi værne om naturen og miljøet, udfase sprøjtegifte og generelt prioritere bæredygtighed langt højere, end vi gør i dag.Dette billede har en tom ALT-egenskab (billedbeskrivelse). Filnavnet er Ulighed.png

BEKÆMPELSE AF ULIGHED OG HJÆLP TIL UDSATTE
Den økonomiske og sociale ulighed i Danmark er desværre stigende, og ikke alle står med de bedste kort på hånden. At imødekomme dette ved at give en hånd til dem der har brug for det, ser jeg som en af de vigtigste politiske opgaver vi har. Jeg ønsker derfor et massivt opgør med og revision af den nuværende social- og beskæftigelsespolitik.
MERE PERSONLIG FRIHED
Vi skal have mere frihed omkring de ting, der vedrører vores eget liv – og det gælder alt fra hvilken type skole, institution eller plejehjem man kan lide, eller om man foretrækker cannabis frem for alkohol som nydelsesmiddel. Man behøver ikke være borgerlig for at prioritere den personlige frihed højt, og jeg vil desuden arbejde for at få reduceret mængden af regler, bureaukrati og smagsdommeri om hvordan vi skal leve, og lægge langt flere beslutninger i hænderne på dem der ønsker at tage mere ansvar og bestemme mere selv.

%d bloggers like this: