Fællesspisning med Alternativets Unge i Farum på Marie Kruses Skole

Alternativets Unge i Nordsjælland arrangerer et event, som er en slags kombineret intromøde og fællesspisning. Vi har i den forbindelse været så heldige, at få den kendte standupkomiker Anders Stjerneholm til at være med.

Anders er folketingskandidat for Alternativet, og har allerede været en tur inde på Christiansborg og sidde en periode, mens vores folketingsmedlem Ulla Sandbæk var på sygeorlov.

Klik her for at se og tilmelde dig begivenheden på Facebook.

Alle er meget velkomne, og hvis du gider, må du også meget gerne dele begivenheden eller invitationen med folk du kender. Klik på billedet herover for at se invitationen i .png format i stor størrelse, eller download i PDF format via linket herunder.

Fællesspisning med Anders Stjernholm invitation.

Leave a Reply