Om mig

Jeg hedder Allon Hein Sørensen, og jeg er folketingskandidat for Alternativet i hele Nordsjællands storkreds.

Jeg prøver at give min mening til kende som blogger og debattør i det digitale univers, især på de sociale medier. Desuden sider jeg også i bestyrelsen Alternativets lokalkreds i Furesø, som jeg i sin tid var med til at starte op.

Jeg er 46 år gammel, og flyttede til Farum for omkring 20 år siden, hvor jeg i dag bor i Farum Midtpunkt med min hund Sofus. Når jeg ikke kæmper for en seriøs bæredygtig omstilling og en ny politisk kultur i Alternativet, arbejder jeg på 20. år med drift og support i et softwarefirma.

Jeg finder også stor glæde i at involvere mig i forskelligt frivilligt arbejde; f.eks. har jeg tidligere siddet i bestyrelsen i patientforeningen Medicinsk Cannabis Forening Danmark, som har gjort et kæmpe stykke arbejde for at fremme brugen og indsigten i cannabis til medicinsk brug, et område jeg stadig bruger rigtig meget energi på. Jeg er også en del af Natteravnenes netværk, hvor vi skaber tryghed i det danske natteliv. Ydermere er jeg også en del af Integrationsrådet lokalt i Furesø kommune, og sidder også i bestyrelsen i boligselskabet Farumsødal.

Jeg har altid været meget politisk interesseret og en aktiv samfundsdebattør, men det var først da Alternativet kom på banen, at jeg omsider fandt et parti, jeg virkelig følte kaldte på mig. Efter jeg var med til at starte lokalkredsen op her i kommunen, gik det ret hurtigt op for mig, at politik var noget jeg gerne ville bruge en stor del af min tid på, og det ønske har jeg så rigeligt fået opfyldt nu, hvor jeg bruger en stor del af min fritid på det.