Alternativet og Enhedslisten i teknisk valgforbund

Alternativet og Enhedslisten har indgået teknisk valgforbund. Det har vi gjort dels ud fra den betragtning, at det af rent matematiske årsager som jeg ikke skal kede jer med her, giver Alternativet den bedste chance for at blive repræsenteret i byrådet med flest mulige mandater (google evt. D’Hondts metode hvis du er lige så nørdet omkring matematikken blandt mandatfordeling som mig selv). Desuden ønsker både Å og Ø at arbejde for at allokere langt flere ressourcer til blandt andet velfærdsområdet, herunder især daginstitutioner, handicap- og ældrepleje mm.

Læs artiklen hos Frederiksborg Amts Avis ved at klikke på billedet herunder.

Øjvind Vilsholm (tv) og Allon Hein Sørensen (th). Foto: PRmeter Kommunikation

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *